Uitleg ‘Horses Product van het Jaar 2017’

Graag informeren wij u over de ‘Horses Product van het Jaar 2017’ verkiezing!

Als organisatie kijken wij terug op vijf prachtige edities waarin deze verkiezing is uitgegroeid tot een zeer populaire in de hippische sector. Inmiddels kijken we alweer vooruit naar de zesde editie! Leveranciers en dienstverleners van verschillende merken plaatsen hun product of dienst in het voetlicht, met als doel de titel ‘Horses Product van het Jaar’ in de wacht te slepen.

Deze titel heeft de winnaars van afgelopen jaren veel positieve aandacht gebracht, de producten zijn soms niet aan te slepen en de stap naar de buitenlandse markt wordt gemaakt!
Er wordt meegedaan om verschillende redenen; het onder de aandacht brengen van een nieuw product, een vernieuwd product, een bestaand product of, en dat is een belangrijk item van de verkiezing, een zeer innovatief product! Doet u ook mee?!

Met de media die wij uitgeven; Paardenkrant-Horses.nl (Magazine), Bit en Bitmagazine.nl, Dressuur en Dressuur.nl, bieden wij u een prachtig podium ter promotie van uw product, dienst en bedrijf. Door deelname aan deze verkiezing bereikt u ruim 500.000 personen in de hippische sector!

De verkiezing in stappen:

Voorselectie

Fabrikanten, leveranciers en dienstverleners in de paardensector geven producten of diensten op waarvan zij denken dat deze recht doen om verkozen te worden als ‘Horses Product van het Jaar’. (voor specificaties zie het wedstrijdreglement ).

Presentatie

Alle voorgestelde producten en diensten worden in het stemnummer, een speciale uitgave in print en via de speciale website www.horsesproductvanhetjaar.nl in de paardensector gepresenteerd. Deze uitgave wordt eind november verspreid aan de abonnee’s van Bit, Dressuur, de Paardenkrant, Paardenkrant-Horses.nl Magazine en is online beschikbaar via www.horses.nl.
U als deelnemer krijgt gedurende de verkiezing het ‘[atielogo’ en u wordt van informatie voorzien om zo promotie te kunnen maken voor uw eigen product.

Stemprocedure

Samen met u roepen wij als Eisma Horsesmedia massaal via onze media op om te stemmen. In januari sluiten we de stemming en wordt de balans opgemaakt. De consumentenstemmen tellen voor 30% mee in de einduitslag. In de tussentijd zal een professioneel samengestelde jury de producten bekijken, uitproberen, voelen en testen. Het oordeel van de jury telt voor 70% mee in de einduitslag. Per rubriek komt er een categoriewinnaar naar voren. Die categoriewinnaar mag zich in de eigen categorie presenteren als ‘Categoriewinnaar Horses Product van het Jaar 2017’.

Ondernemersprijs

Naast de awards voor de categoriewinnaars is er nog een award: de ‘Ondernemersprijs’! Eén van de doelstellingen is een podium bieden aan nieuwe en vernieuwde producten. De jury reikt een aparte prijs uit voor het product waar zij het meest van gecharmeerd en verrast is door de innovativiteit.

De winnaar

De categoriewinnaar die gemiddeld gezien de meeste publieksstemmen en het beste oordeel van de jury heeft gekregen mag zich vervolgens het gehele jaar winnaar ‘Horses Product van het Jaar 2017’ noemen. (Zie wedstrijdreglement).

Prijsuitreiking

De awards worden uitgereikt op een feestelijke avond in februari 2018 waar leveranciers, dienstverleners en retailers samenkomen. Hier worden alle producten en diensten door de organisatie tentoongesteld en netwerken is een belangrijk onderdeel van de avond. Uiteraard nadat de gelukkige winnaars bekend zijn gemaakt.

Heeft u ook een product of dienst?